Europe Direct Slavonski Brod - Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 17 prosinca 2014

U 2014. godini predstavnici EDIC-a Slavonski Brod su, u sklopu svoje aktivnosti Mobilna Europa - Europa u gostima, periodično obilazili općine Brodsko-posavske županije sa ciljem informiranja građana o njihovim EU pravima i pružanja konzultacija o svim bitnim pitanjima koja su od njihovog interesa.

Objavljeno u Vijesti

Europska komisija podržava široku mrežu pružatelja informacija o Europskoj uniji  čija je uloga pružanje informacija i savjeta o politikama Europske unije, čime se europskom institucijama omogućuje širenje informacija na lokalnoj i regionalnoj razini te aktivna promidžba dijaloga o Europskoj uniji.

Tim povodom održan je, 17. prosinca 2014., u prostorijama Hotela International u Zagrebu,  godišnji sastanak predstavnika Informacijskih centara Europe Direct, Europskih dokumentacijskih centara i drugih EU mreža. Cilj sastanka bio je aktivno povezivanje predstavnika Europskih mreža u Hrvatskoj s ciljem ostvarivanja što boljih učinaka na ovim prostorima.

Sudionike godišnjeg sastanka pozdravila je Andrea Horvat Kramarić, voditeljica Odjela za komunikacije, partnerstva i mreže te Mirella Rašić, voditeljica Odjela za političko izvještavanje i analize. Nakon uvodnih riječi, Dejan Bogdan predstavio je EDIC Murska Sobota kao primjer dobre prakse. Kroz detaljno predstavljanje rada u razdoblju od 2009. do 2014., podijelio je iznimno važna i vrijedna iskustva s kolegama iz Hrvatske.

Nakon predstavljanja EDIC Murska Sobota, uslijedilo je predstavljanje djelovanja drugih EU mreža u Hrvatskoj: Europski potrošački centar, EURES, Europska poduzetnička mreža, SOLVIT i Centar unutarnjeg tržišta EU. Kako se EU mreže u Hrvatskoj bave informiranjem građana i institucija, iznimno je važna pravilna komunikacija. U drugom dijelu programa sudionicima je ponuđeno aktivno sudjelovanje na radionici o komunikacijskim vještinama koju je održao Igor Križevan, savjetnik za komunikaciju tvrtke TBWA Zagreb.

Zadnji dio godišnjeg sastanka bio je rezerviran za informiranje predstavnika EDIC centara o godišnjem planu djelovanja EDIC – a u Hrvatskoj za 2015. godinu. Raspravi se priključio i šef Predstavništva Europske komisije u Republici Hrvatskoj Branko Baričević.

Objavljeno u Vijesti

Poštovani korisnici usluga Europe Direct centara Slavonski Brod. U nastavku se nalazi poveznica na kojoj se nalazi kratka online anketa namijenjena korisnicima EDIC centara te Vas molimo da ju ispunite kako bismo imali povratnu informaciju o Vašem zadovoljstvu.

Online anketa o zadovoljstvu korisnika centara EDIC

Kalendar događanja

« Prosinac 2017 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

EDIC Slavonski Brod

EDIC SLAVONSKI BROD
Telefon: 00385 35 415 190
Mobitel: 00385 99 555 1115
E-mail:

EUROPE DIRECT Informacijski centar Slavonski Brod

EUROPE DIRECT Informacijski centar Mesićeva 28, Slavonski Brod HR-35000

Lokacija na karti

Radno vrijeme EDIC-a Slavonski Brod

Radno vrijeme EDIC-a Slavonski Brod
  za korisnike
ponedjeljak – petak : 8.00 – 16.00 sati

Kontaktirajte nas