Ispiši ovu stranicu

Stvaranje poticajne okoline za učenje temeljeno na radu

EDIC Slavonski Brod, u suradnji s Tehničkom školom, organizira predavanje i raspravu Stvaranje poticajne okoline za učenje temeljeno na radu, koje će se održati u amfiteatru Tehničke škole Slavonski Brod, Kumičićeva 55, Slavonski Brod,  27. siječnja, u vremenu od 11:00 do 12:30 sati.

 

Predavanje i rasprava je namijenjena učenicima viših razreda osnovnih škola, srednjoškolcima  i nastavnicima, roditeljima - predstavnicima vijeća roditelja, te svima onima koji su izravno ili posredno uključeni u odgojnoobrazovni proces i njegovo uspješno povezivanje s tržištem rada.

 

Na predavanju će biti  predstavljene mogućnsoti koje za mlade, nastavno i nenastavno osoblje, osigurava EU program Erasmus+,  najnovija istraživanja o poželjnim zanimanjima na tržištu rada te primjeri dobre prakse - adekvatni odgovori pojedinih odgojnoobrazovnih institucija na najnovije izazove i potrebe, kako bi se  cjelokupnu odgojnoobrazovnu zajednicu potaknulo na uvrštavanje programa i uključivanje u projekte koji nude nove vještine i znanja, te tako posredno jačaju zapošljivost mladih.